31.07.2021, 16:00 ч.


Банер
Училищен кръг на национално състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” Печат
Понеделник, 20 Февруари 2017 20:19

На 17 февруари 2017г. в ПГ по ЛПС – Свищов се проведе училищен кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”. Организатор на състезанието е МОН. Регламентът на състезанието провокира учениците да демонстрират своите умения и компетентности, придобити при обучението по професията за изпълнение на автомонтьорски операции, спазване на правилата за движението по пътищата, както и да покажат формираните в процеса на обучението професионално-личностни качества – комуникативност, трудова дисциплина и етика, работа в екип.

В надпреварата се включиха ученици от ХІ г и ХІІ г клас от специалност „Автотранспортна техника”, професия „Техник по транспортна техника”. Състезанието премина през три етапа - теоретичен тест за автомонтьори, теоретичен тест за водачи на МПС и практически задания за автомонтьори. Нашите възпитаници затрудниха своите ръководители – г-н Тони Вързалов и г-н Илиян Ирманов при оценката на резултатите.

Младите автомонтьори показаха завидни знания и умения и доказаха, че професионалната подготовка, която имат е на необходимото ниво.

Първото място зае Христо Христов ХІІ г клас, на второ място с еднакъв брой точки са класирани двама ученика - Павлин Петров и Светослав Дончев – от ХІІ г клас, третото място също беше много оспорвано и отново двама класирани – Цветослав Цветанов и Християн Маринов – от ХІІ г клас. Госпожа Станка Койнова – Заместник-директор на училището връчи грамоти на участниците и им пожела успех в регионалния кръг на състезанието, на което тази учебна година нашата гимназия ще е домакин.

Показаните от участниците резултати ни карат до сме уверени, че младите автомонтьори ще се представят достойно като домакини.

Галя Недялкова 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2035.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1222
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10403
mod_vvisit_counterТози месец44849
mod_vvisit_counterВсичко2235754
В момента има 285 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School