31.07.2021, 14:48 ч.


Банер
ПГ по ЛПС участва за пореден път в Национално ученическо състезание Печат
Неделя, 19 Февруари 2017 20:19

На 17 февруари 2017 г. в Стопанска академия „Д. А. Ценов” - Свищов се проведе Национално ученическо състезание в следните направления: Управление на проекти, Митнически и данъчен контрол, Маркетингът в действие, Мениджмънт академия и Млад агропредприемач. Учениците от нашата гимназия Антония Тодорова, Ивелин Иванов, Любомира Любенова, Звезделина Иванова, Теодора Тодорова и Кристияна-Михаела Иванова се включиха в направлението „Управление на проекти”.

Нашите възпитаници бяха разпределени в няколко екипа, пред които бе поставена задача да се разработи проектно предложение по действаща към настоящия момент в България програма с фокус върху младежкото развитие. Екипите трябваше да дефинират проблем в рамките на избраната тематична област, да формулират цел и да определят целевите групи на проектното предложение, да посочат дейностите, с извършването на които ще се постигнат целите на проекта, както и да представят очакваните резултати от изпълнението на заложените в проекта дейности.

В края на състезателния ден отборите представиха пред жури своите проекти. Всички екипи се бяха представили на отлично ниво, а за положения труд получиха сертификати и много подаръци. Удовлетворени от своята работа, създали нови приятелства и с очакване за нови предизвикателства участниците отпътуваха към родните си места.

Лиляна Димитрова

 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2027.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1143
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10324
mod_vvisit_counterТози месец44770
mod_vvisit_counterВсичко2235674
В момента има 551 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School