04.07.2020, 12:42 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

ПГ по ЛПС участва за пореден път в Национално ученическо състезание Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Неделя, 19 Февруари 2017 20:19

На 17 февруари 2017 г. в Стопанска академия „Д. А. Ценов” - Свищов се проведе Национално ученическо състезание в следните направления: Управление на проекти, Митнически и данъчен контрол, Маркетингът в действие, Мениджмънт академия и Млад агропредприемач. Учениците от нашата гимназия Антония Тодорова, Ивелин Иванов, Любомира Любенова, Звезделина Иванова, Теодора Тодорова и Кристияна-Михаела Иванова се включиха в направлението „Управление на проекти”.

Нашите възпитаници бяха разпределени в няколко екипа, пред които бе поставена задача да се разработи проектно предложение по действаща към настоящия момент в България програма с фокус върху младежкото развитие. Екипите трябваше да дефинират проблем в рамките на избраната тематична област, да формулират цел и да определят целевите групи на проектното предложение, да посочат дейностите, с извършването на които ще се постигнат целите на проекта, както и да представят очакваните резултати от изпълнението на заложените в проекта дейности.

В края на състезателния ден отборите представиха пред жури своите проекти. Всички екипи се бяха представили на отлично ниво, а за положения труд получиха сертификати и много подаръци. Удовлетворени от своята работа, създали нови приятелства и с очакване за нови предизвикателства участниците отпътуваха към родните си места.

Лиляна Димитрова

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Ученически практики

Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. За повече информация: тук

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2027.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес837
mod_vvisit_counterВчера1496
mod_vvisit_counterТази седмица8356
mod_vvisit_counterТози месец5375
mod_vvisit_counterВсичко1742213
В момента има 223 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School