31.07.2021, 15:44 ч.


Банер
Нека бъдем толерантни Печат
Четвъртък, 17 Ноември 2016 11:20

На 16 ноември в Зала 1 на Общината бе отбелязан международния ден на толерантността. Събитието се провежда за втора поредна година по инициатива на Вера Блажева, секретар на местната комисия за борба с противообществени прояви на непълнолетни и малолетни. Празника на толерантността уважиха: Любомира Петрова секретарят на Общината, Росен Маринов - Дирекция „Култура и културно наследство”, Румяна Кузева – Началник на звено образование, Ренета Чобанова – Директор на отдел „Закрила на детето”, Ася Михайлова – Директор на ЦОП гр. Свищов, Лора Георгиева - инспектор ДПС и др.

В залата присъстваха деца от всички училища в Общината. За своето добро и толерантно поведение те получиха специални подаръци и грамоти от името на кмета на Община Свищов Генчо Генчев.

От ПГ по ЛП и С отличен беше Мехмед Илзанов Мехмедов от 12 а клас. От началото на обучението си в професионалната гимназия Мехмед демонстрира толерантно отношение към съученици, учители и служители. Винаги се отнася с необходимото уважение. Поради благородния си и открит характер се превърна в лидер на класа. Поведението му е пример за другите.

Галя Недялкова

 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2088.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1185
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10366
mod_vvisit_counterТози месец44812
mod_vvisit_counterВсичко2235717
В момента има 313 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School