12.07.2020, 09:55 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Ревю в ПК "Щастливеца" Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Четвъртък, 31 Март 2016 13:53

На 30 март 2016г. ученици от ПГ по лека промишленост и строителство бяха гости на Пенсионерски клуб "Щастливеца" на празника "На бяло сладко в древния и новия Свищов".

Идеята на председателката на клуба г-жа Мария Радулова беше наши ученици да представят новите тенденции в младежката мода. Момичетата от професия "Оператор в производството на облекло" под ръководството на Минко Николов се заеха усърдно с предизвикателството да представят на нашите съграждани своето виждане за официално младежко облекло. Облеклата, които представиха момчетата и момичетата, са подходящи за всяка фигура, случай и настроение. При изработването на моделите момичетата се опитаха да намерят перфектния баланс между класиката и авангарда и да създадат индивидуален стил на всички тоалети. Облеклата са подчинени на идеята за непреходната женственост и изискан вкус. Момичетата и момчетата, избрали моделите на тази колекция, са енергични, ярки, обичащи да бъдат в центъра на вниманието. Цветовата гама е авангардна, линиите на дрехите са модерни, но практични и удобни.

Демонстрираните модели бяха посрещнати с бурни аплодисменти както за изработката на тоалетите, така и при дефилирането на младежите.

Учениците от професия "Готвач" приготвиха бяло сладко и меденки под ръководството на г-жа Ани Петрова от ПК "Щастливеца" и г-жа Анета Тодорова - учител в нашата гимназия.

Гости на празника бяха Станислава Димитрова - PR на Община Свищов, Станка Койнова - помощник-директор по учебна дейност и преподаватели от ПГЛПС. Събитието бе отразено от кабелна телевизия "Видеосат".

Надяваме се, че с младежкия си ентузиазъм учениците са зарадвали членовете на клуба.

Ценка Петкова

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2020.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес766
mod_vvisit_counterВчера1680
mod_vvisit_counterТази седмица9770
mod_vvisit_counterТози месец15871
mod_vvisit_counterВсичко1752709
В момента има 320 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School