15.07.2020, 04:54 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Работна среща с представители на бизнеса и общината Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 01 Март 2016 18:10

В началото на месец февруари нашето училище - Професионална гимназия по лека промишленост и строителство,  бе избрано за домакин на регионалния кръг на Националното състезание по професионално направление „Строителство” -  „Най-добър млад строител”. Участие ще вземат шест гимназии в областта на строителството от северна България. 

Гости на работната среща бяха г-н Стефан Калчев - управител на фирма "Калчев СМ", г-н Илиян Илиев - управител на "Паркети Илиев" ЕООД и г-н Марин Маринов - управител на фирма "Строй Мед" ООД. Представители на община Свищов бяха г-жа Анелия Димитрова - заместник - кмет, г-жа Румяна Кузева – началник отдел „Образование” и г-жа Станислава Йорданова - PR на общината.

На работната среща бяха представени фирмите, които ще спонсорират предстоящото състезание - Winnerberger и Knauff. С фирмите на територията на общината бяха обсъдени начините, по които те могат съдействат на училището, за да се представим достойно като домакин на регионалното състезание. Управителите на фирмите изразиха готовност да съдействат със средства и материали, необходими за практическата част на състезанието. Община Свищов се ангажира да съдейства с културно-историческото представяне на града ни и осигуряване на награди,  емблематични за  Свищов. Като партньор в организирането на състезанието, община Свищов ще съдейства за популяризиране на  мероприятието и отразяването му в публичното пространство. Управителите на строителните фирми бяха поканени от директора на гимназията инж. Веска Николова да бъдат част от журито оценяващо работата на младите строители. Регионалното състезание ще се проведе на 18 и 19 март 2016г. в строителния полигон на ПГ по ЛПС.

На всички участници от нашето училище пожелаваме успехи и достойно представяне!


 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Държавни зрелостни изпити

Уважаеми зрелостници,

Информация за датите за организиране и провеждане на Държавни зрелостни изпити 2019 г. можете да намерите тук.
На всички дванадесетокласници пожелаваме ползотворна подготовка и успех!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2027.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес340
mod_vvisit_counterВчера1735
mod_vvisit_counterТази седмица3693
mod_vvisit_counterТози месец20550
mod_vvisit_counterВсичко1757389
В момента има 236 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School