08.07.2020, 03:48 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Ден на ученическото самоуправление Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Неделя, 10 Май 2015 19:31

Ученическото самоуправление е форма на ученическо представителство, което активно и равноправно участва в училищния живот на Професионална гимназия по лека промишленост и строителство - гр. Свищов. В ученическия съвет на гимназията членуват 25 ученици от 9 до 12 класове.

На 07.05.2015г. за пореден път в Професионална гимназия по лека промишленост и строителство- гр. Свищов, се проведе „Ден на ученическото самоуправление”. Членовете на ученическия съвет при ПГ по ЛПС - гр.Свищов избраха заместниците да бъдат - Франческа Иванова от 9 б клас - Директор, Антонио Василчин от 9 б клас – Заместник директор, Силвия Симеонова от 9 б клас – Секретар, Жени Елисеева от 9 б клас – Домакин, Полина Евтимова от 9 б клас - Касиер и Меджнун Дервишев от 9 а клас – Педагогически съветник.

Участниците с голям интерес и ентусиазъм разгледаха работните си места, запознаха се с правата и  задълженията на заеманите от тях длъжности, в реална работна среда. Денят продължи с много динамика и настроение, като целта на тази проява е формиране, развитие и усъвършенстване на лидерски умения, екипна работа и умения за толерантност сред учениците.

Янка Михайлова


 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2112.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес217
mod_vvisit_counterВчера1566
mod_vvisit_counterТази седмица2776
mod_vvisit_counterТози месец8877
mod_vvisit_counterВсичко1745716
В момента има 208 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School