03.07.2020, 00:04 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Обучение на педагозите от ПГЛПС Печат
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Неделя, 10 Май 2015 21:00

От 8 до 10 май 2015 година колективът на ПГ по лека промишленост и строителство – Свищов участва в обучение на тема „Смарт техники за повишаване на работоспособността”, което се проведе в курорта Шипковски минерални бани.

Лекторът г-жа Станка Стойчева, психолог по образование, е представител на обучителен център „Training Lab”. Неговата мисия е да максимизира  потенциала на личността чрез съвместяването на отлична теоретична подготовка, добри практики и иновативен подход в обучението и тренинга.

Педагозите имаха възможност да се запознаят с факторите за намаляване на работоспособността и симптомите на стреса. След това г-жа Стойчева представи техники за повишаване на работоспособността и справяне с негативите на стреса.

Изключително ползотворни бяха проведените психотренинг и психо-гимнастика, които дадоха възможност на обучаваните да приложат на практика наученото.

Проведеното обучение и отдиха сред природата на Стара планина допринесоха за укрепване на добрата професионална и колегиална атмосфера в  колектива на професионалната гимназия.

Диана Доневска

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2035.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес7
mod_vvisit_counterВчера1481
mod_vvisit_counterТази седмица6030
mod_vvisit_counterТози месец3049
mod_vvisit_counterВсичко1739888
В момента има 178 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School