20.06.2021, 08:55 ч.


Банер
Обучение на педагозите от ПГЛПС Печат
Неделя, 10 Май 2015 21:00

От 8 до 10 май 2015 година колективът на ПГ по лека промишленост и строителство – Свищов участва в обучение на тема „Смарт техники за повишаване на работоспособността”, което се проведе в курорта Шипковски минерални бани.

Лекторът г-жа Станка Стойчева, психолог по образование, е представител на обучителен център „Training Lab”. Неговата мисия е да максимизира  потенциала на личността чрез съвместяването на отлична теоретична подготовка, добри практики и иновативен подход в обучението и тренинга.

Педагозите имаха възможност да се запознаят с факторите за намаляване на работоспособността и симптомите на стреса. След това г-жа Стойчева представи техники за повишаване на работоспособността и справяне с негативите на стреса.

Изключително ползотворни бяха проведените психотренинг и психо-гимнастика, които дадоха възможност на обучаваните да приложат на практика наученото.

Проведеното обучение и отдиха сред природата на Стара планина допринесоха за укрепване на добрата професионална и колегиална атмосфера в  колектива на професионалната гимназия.

Диана Доневска

 

Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2090.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес467
mod_vvisit_counterВчера1353
mod_vvisit_counterТази седмица10644
mod_vvisit_counterТози месец24674
mod_vvisit_counterВсичко2177132
В момента има 702 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School