04.07.2020, 04:52 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Регионално състезание "Най-добър млад строител" Печат
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 10 Март 2014 16:32

На 07 – 08.03.2014г.  Професионална гимназия  по лека промишленост и строителство - гр. Свищов се представи на Регионално състезание „Най - добър млад строител” за учебната 2013-2014г. Събитието се проведе в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ в гр. Велико Търново. Мероприятието се състоя благодарение на МОН и Камарата на строителите в България. Материали за състезанието се осигуриха от KNAYF, YTONG, Мегахим, Мaрисан и Мultipor.

Нашите състезатели  достойно премериха умения с представители на училища от градовете Видин, Враца, Монтана, Плевен, Велико Търново и Габрово. Възпитаниците на ПГ по ЛПС – гр. Свищов бяха подготвени за състезанието от г-жа Венета Ламбева и г-жа Диана Петкова – старши учители по теория и практика. Отборът на Стефан Пламенов Дончев  и  Сергей Анев Атанасов от XI „а” клас в състезателна дисциплина „Изпълнение на зидария с газобетонни блокчета YTONG“ се класира на пето място. В състезателна дисциплина „Мазилка, шпакловка и бояджийски работи” Павлина Великова Йонкова от IX „а” клас зае шесто място. Седмо място в състезателна дисциплина „Облицовки и настилки“ зае Антон Георгиев  Божанов от  XI „а” клас. Учениците споделиха трепета и вълненията си по време на събитието. Те изразиха одобрение нашето училище да участва в подобни състезания.

Веселина Владимирова

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2137.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес305
mod_vvisit_counterВчера1496
mod_vvisit_counterТази седмица7824
mod_vvisit_counterТози месец4843
mod_vvisit_counterВсичко1741682
В момента има 292 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School