31.07.2021, 14:55 ч.


Банер
Регионално състезание "Най-добър млад строител" Печат
Понеделник, 10 Март 2014 16:32

На 07 – 08.03.2014г.  Професионална гимназия  по лека промишленост и строителство - гр. Свищов се представи на Регионално състезание „Най - добър млад строител” за учебната 2013-2014г. Събитието се проведе в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ в гр. Велико Търново. Мероприятието се състоя благодарение на МОН и Камарата на строителите в България. Материали за състезанието се осигуриха от KNAYF, YTONG, Мегахим, Мaрисан и Мultipor.

Нашите състезатели  достойно премериха умения с представители на училища от градовете Видин, Враца, Монтана, Плевен, Велико Търново и Габрово. Възпитаниците на ПГ по ЛПС – гр. Свищов бяха подготвени за състезанието от г-жа Венета Ламбева и г-жа Диана Петкова – старши учители по теория и практика. Отборът на Стефан Пламенов Дончев  и  Сергей Анев Атанасов от XI „а” клас в състезателна дисциплина „Изпълнение на зидария с газобетонни блокчета YTONG“ се класира на пето място. В състезателна дисциплина „Мазилка, шпакловка и бояджийски работи” Павлина Великова Йонкова от IX „а” клас зае шесто място. Седмо място в състезателна дисциплина „Облицовки и настилки“ зае Антон Георгиев  Божанов от  XI „а” клас. Учениците споделиха трепета и вълненията си по време на събитието. Те изразиха одобрение нашето училище да участва в подобни състезания.

Веселина Владимирова

 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2090.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1146
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10327
mod_vvisit_counterТози месец44773
mod_vvisit_counterВсичко2235678
В момента има 547 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School