03.07.2020, 01:57 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Ден на ученическо самоуправление Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 08 Май 2013 13:13

На 07.05.2013г.  в ПГ по ЛПС – гр. Свищов се проведе Ден на ученическо самоуправление. Учениците поеха  управлението на гимназията, като замениха Директор, административен и помощен персонал. Кадяр Кемалова от IX „б”клас изпълни функциите на главния счетоводител, а Грета Райкова замени касиера на училището. Добре се справиха Айрилин Ибрахимова от IX „а” клас като секретар и Кристина Христова от IX „б” клас като учител. Интересно бе за Нурхаят Алиев от XI „а” клас, който временно изпълнява длъжността Помощник - директор по Учебната дейност.

Своите впечатления сподели Надя Русева от XI „б” клас - временно изпълняваща длъжността Директор. Тя каза, че е получила отговорни задачи, с които е трябвало да се справи. Дейността е свързана с общуване с учителския и с ученическия колектив. Според ученичката  се  изисква бързо отреагиране, самообладание и разбиране. Надява се тази практиката за организиране на Ден на ученическо самоуправление в ПГ по ЛПС да продължи, тъй като е от полза за учениците.

Веселина Владимирова 
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2027.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес125
mod_vvisit_counterВчера1481
mod_vvisit_counterТази седмица6148
mod_vvisit_counterТози месец3167
mod_vvisit_counterВсичко1740006
В момента има 182 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School