20.06.2021, 10:48 ч.


Банер
Ден на ученическо самоуправление Печат
Сряда, 08 Май 2013 13:13

На 07.05.2013г.  в ПГ по ЛПС – гр. Свищов се проведе Ден на ученическо самоуправление. Учениците поеха  управлението на гимназията, като замениха Директор, административен и помощен персонал. Кадяр Кемалова от IX „б”клас изпълни функциите на главния счетоводител, а Грета Райкова замени касиера на училището. Добре се справиха Айрилин Ибрахимова от IX „а” клас като секретар и Кристина Христова от IX „б” клас като учител. Интересно бе за Нурхаят Алиев от XI „а” клас, който временно изпълнява длъжността Помощник - директор по Учебната дейност.

Своите впечатления сподели Надя Русева от XI „б” клас - временно изпълняваща длъжността Директор. Тя каза, че е получила отговорни задачи, с които е трябвало да се справи. Дейността е свързана с общуване с учителския и с ученическия колектив. Според ученичката  се  изисква бързо отреагиране, самообладание и разбиране. Надява се тази практиката за организиране на Ден на ученическо самоуправление в ПГ по ЛПС да продължи, тъй като е от полза за учениците.

Веселина Владимирова 
 

Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2102.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес557
mod_vvisit_counterВчера1353
mod_vvisit_counterТази седмица10734
mod_vvisit_counterТози месец24764
mod_vvisit_counterВсичко2177222
В момента има 1148 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School