20.06.2021, 06:23 ч.


Банер
Регионален кръг на Национално състезание за най-добър готвач, сервитьор, хлебар, сладкар и барман Печат
Понеделник, 18 Март 2013 10:46

Както всички вече знаете, на 14.02.2013г. в професионалната гимназия се проведе училищен кръг на националното състезание по професии  - „Най-добър млад готвач” и "Най-добър млад сервитьор". Победителят от първата категория Тургай Койунджу и победителката от втората категория Антоанета Тончева представиха гимназията на Регионалния кръг на Национално състезание за най-добър готвач, сервитьор, хлебар, сладкар и барман в гр. Габрово на 16 март 2013г.
В него взеха участие училища от Северен централен и Северозападен район. Състезанието се провежда от МОМН. Домакин бе ПГ по туризъм „Пенчо Семов” - гр. Габрово. Партньори са Българска Асоциация на професионалните готвачи, Българска Асоциация на професионалните сомелиери и Българска Асоциация на барманите. Атмосферата в кухнята на професионалната гимназия бе изпълнена с професионализъм и естетика. Участие взеха 16 отбора, а времето за работа беше 2 астрономически часа. На всеки състезател беше оформено работно място.

Тургай приготви пълнен домат с катък, кебап по селски и портокалов крем. Антоанета с финес ги презентира на английски език пред гостите.

Благодарим на състезателите за куража и достойното представяне! 

Благодарим и на учителите по професионална подготовка г-жа Енчева и г-жа Владимирова за оказаната подкрепа при подготовката на учениците!
 

Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2051.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес326
mod_vvisit_counterВчера1353
mod_vvisit_counterТази седмица10503
mod_vvisit_counterТози месец24533
mod_vvisit_counterВсичко2176991
В момента има 485 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School