11.07.2020, 04:34 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Обучение от AISEC Свищов в ПГ по ЛПС Печат
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 06 Февруари 2013 10:58
studenti
studenti2

На 04.02.2013 г. се проведе обучение от AISEC Свищов на тема Презентационни умения и говорене пред  публика”. Това е втора среща на възпитаниците на гимназията със студенската организация. На събитието присъстваха представители на Ученическия съвет и ученици от IX, X, XI клас. Обучението премина в непринудена обстановка. Учениците бяха открити и искрени. Тези от тях, които имат опит при говорене пред публика, разказаха за своите трепети. Николай Михалев от клуб „Млад журналист” по проект "Успех" сподели своите вълнения като водещ на представителната изява на клуба в Община Свищов.

Учениците придобиха знания за представяне на презентация пред публика. Те запомниха посланията „Публиката иска да се справите”, „Не се извинявайте”, „Концентрирайте се върху посланието”, „Превърнете лошата енергия в позитивна”, „Опознай помещението”, „Опознай публиката”. Акцентира се на речта на Мартин Л. Кинг „Имам една мечта”. Стана ясно, че е най-младия лауреат на Нобелова награда за мир, известен с усилията си при премахване на расовата дискриминация. Срещата се оказа ползотворна за младите хора.  

На финала представители на AISEC Свищов представиха своите проекти Meeting Diversity, You Care, Festival of Inspiration и поканиха наши възпитаници да станат доброволци.

 

Веселина Владимирова

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Ученически практики

Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. За повече информация: тук

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

imgp2122_11.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес292
mod_vvisit_counterВчера1645
mod_vvisit_counterТази седмица7616
mod_vvisit_counterТози месец13717
mod_vvisit_counterВсичко1750556
В момента има 223 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School