31.07.2021, 14:43 ч.


Банер
AIESEC Свищов при учениците от ПГ по ЛПС Печат
Четвъртък, 06 Декември 2012 16:17

uchenicheski_syvet_1Участието на Ученическия съвет при ПГ по ЛПС в кампанията „Участвам и променям" към МОМН цели да мотивира и насочи учениците към здравословен стил на живот, да стимулира процеса на личностно развитие и подготовка за социални изяви, да стимулира формите на обучение в дух на демократично гражданство и патриотизъм, да подкрепи ролята на семейството и институциите в грижите за децата и разшири сътрудничеството им. В плана за дейностите на Ученическия съвет бе заложено обучение от  международната  студентска организация AIESEC на тема „Работа в екип”. Проектите и инициативите, които AIESEC Свищов организира са с бизнес и социална насоченост. Те имат за цел да подпомогнат младите хора, предоставяйки реална среда за практикуване на лидерски умения, работа в екип, опознаване на различни култури.
На 03.12.2012 г. в един от кабинетите на училището се състоя социалното събитие, което AIESEC Свищов с радост реализира. Присъстваха членове на Ученическия съвет и ученици от IX, X, XI клас. Темата бе поднесена по иновативен начин – чрез игра с название „Островите”. С интерес възпитаниците на гимназията участваха в играта. Те разсъждаваха какъв е най-добрия начин да работят заедно, как да се подкрепят и помагат, какви са различията между група от хора и екип.

Веселина Владимирова

uchenicheski_syvet_2 uchenicheski_syvet_3 uchenicheski_syvet_4


 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2026.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1136
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10317
mod_vvisit_counterТози месец44763
mod_vvisit_counterВсичко2235668
В момента има 444 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School