11.07.2020, 08:30 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Наградени синдикалисти Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 27 Юни 2012 09:45

IMGP3288-2И през тази учебна година Общинската синдикална организация в гр.Свищов награди най-активните членове на синдикалните организации. На общо събрание ПГ по ЛПС избра като най-изявени членове на своя колектив г-жа Денка Василева и г-жа Ивелина Енчева. Те бяха наградени с екскурзия по маршрут Свищов - Дряновски манастир - Габрово - Соколски манастир - Трявна - Велико Търново - Свищов.

В гр. Трявна бе осъществена среща с представители на Синдикалното ръководство на града и обменени мисли и идеи за работата на двете организации.

Прекрасното време, красивата природа и историческите забележителности по маршрута, се отразиха благоприятно върху настроението на всички. Те се завърнаха заредени с положителни емоции и повдигнато настроение за успешно завършване на работата си по приключване на учебната година.

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Ученически практики

Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. За повече информация: тук

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2033.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес547
mod_vvisit_counterВчера1645
mod_vvisit_counterТази седмица7871
mod_vvisit_counterТози месец13972
mod_vvisit_counterВсичко1750811
В момента има 515 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School