28.10.2021, 04:32 ч.


Банер
Денят за нас е подарен – нека всеки е дарен! Печат
Понеделник, 05 Март 2012 22:01

imgp9843

imgp9846

Преди четири години, на 29 февруари сдружение "Земя завинаги" и Настоятелството на детска градина "Радост" за пръв път организираха "Празник на подаръците". Този ден е специален и се случва веднъж на 4 години, идеята на инициаторите е денят да се помни като "Ден на подаръците". Под мотото "Денят за нас е подарен – нека всеки е дарен", на 29 февруари за втори път се организира размяна на подаръци между администрации, институции, фирми, учреждения и организации.

ПГ по лека промишленост и строителство – Свищов също се включи в инициативата. Подаръкът, с който участвахме е изработен от Илиян Илиев от XIIб клас – пано изрисувано със специална техника, спирит ефект. След изтегления жребии паното зарадва редакцията на вестник „Свищовски бряг”.  А ние на свой ред определен отново чрез жребии получихме изработено по уникален начин пано с флорални мотиви от ОДЗ „Слънчо”, изработено от Ив. Николова – учител в детската градина.

Празничната атмосфера на събитието за всички участници намери израз не в стойността на получения подарък, а в милите думи и жестовете, с които бяха поднесени.

Присъстващите си пожелаха да са живи и здрави, и да посрещнат заедно и следващия 29 февруари.

Искра Гайдарова – учител в ПГ по ЛПС

 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2088.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес190
mod_vvisit_counterВчера1228
mod_vvisit_counterТази седмица3497
mod_vvisit_counterТози месец31225
mod_vvisit_counterВсичко2348676
В момента има 214 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School