28.10.2021, 05:17 ч.


Банер
На гости на Център за обществена подкрепа – град Свищов Печат
Понеделник, 04 Октомври 2021 17:55

На 04.10.2021 г. ученици от СПГ „Алеко Константинов“ посетиха Център за обществена подкрепа (ЦОП) - Свищов. По покана на г-жа Искра Гайдарова, директор на Центъра, осмокласниците заедно с училищния психолог г-жа Галя Недялкова се запознаха с екипа от специалисти, благодарение на който деца и семейства от Община Свищов получават адекватна грижа и подкрепа. Г-жа Гайдарова представи на присъстващите услугите, които предоставя Центърът на своите потребители, осъществените инициативи и проектите, по които работят педагози, психолози и социални работници.

Срещата продължи с беседа с участие на различните специалисти по теми вълнуващи младите хора и съобразени с проблемите на възрастта: адаптация към новата училищна среда, взаимоотношения със съученици и учители, конфликти, полза от професионалното образование и др. Учениците имаха възможност да разгледат базата и обновените зали на Центъра, запознаха се с тяхното предназначение и споделиха, че с радост биха се включили в бъдеще съвместни инициативи и доброволчески акции.

Срещата ни приключи с разходка в двора на Центъра сред цветните лехи грижливо подържани от служителите и парковата библиотека, чиито услуги ползват децата в района.

Благодарим на нашите домакини от ЦОП – гр. Свищов!

Галя Недялкова

 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2137.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес223
mod_vvisit_counterВчера1228
mod_vvisit_counterТази седмица3530
mod_vvisit_counterТози месец31258
mod_vvisit_counterВсичко2348708
В момента има 168 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School