20.01.2021, 15:06 ч.


Подкрепа за дуалната система на обучение Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Четвъртък, 23 Юли 2020 09:42


От 20 до 22.07.2020г. в гр. Трявна се проведе информационна среща по проект "Подкрепа за дуалната система на обучение", финансиран от Европейския социален фонд и национално съфинансиране по програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. На срещата бяха представени добри практики на училища от областите Габрово и Велико Търново, осъществяващи дуално обучение. Представители на СПГ "Алеко Константинов" бяха инж. Веска Николова - директор, г-н Людмил Ламбев - представител на работодателите, управител на "Ексел" ООД, г-н Тони Вързалов - учител-методик и инж. Минко Николов - главен учител в професионалната гимназия.
Участниците във форума бяха запознати с целта на проекта и предстоящите дейности по проекта от г-жа Магдалена Станулова - държавен експерт в дирекция „Професионално образование и обучение” на МОН. Домакин на срещата бе Регионално управление на образованието - гр. Габрово в лицето на г-жа Емилия Ангелова - старши експерт организация на средното образование и представител на РУО - Велико Търново - д-р Боянка Димитрова - старши експерт по обществени науки.
инж. Минко Николов


 

Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2099.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес404
mod_vvisit_counterВчера594
mod_vvisit_counterТази седмица1603
mod_vvisit_counterТози месец22690
mod_vvisit_counterВсичко2007761
В момента има 163 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School