28.03.2024, 11:50 ч.


Представителна изява на клуб „Превърни ученето в забавление!“ Печат
Четвъртък, 27 Юни 2019 11:23

На 26-ти юни 2019 г. се проведе представителна изява на клуб по интереси „Превърни ученето в забавление!“ с ръководител Цветелина Петкова.
По време на дейността на клуба учениците от VIII и X класове се запознаха с известни атрактивни празници и чествания по света и изработиха презентации за тях. На изявата членовете на клуба представиха на гостите една класация под формата на презентация на английски език от топ десетте най-ярки  и красиви празници по света.
Любопитни бяха за гостите и мъдри пословици и поговорки на английски език, които учениците знаеха. Осъществи се състезание за значението на поговорките между два отбора. Двата отбора завършиха на равно.
В изявата всички ученици бяха инициативни и се забавляваха. Те превърнаха ученето в забавление!
Чрез активната дейност в клуба учениците усъвършенстваха знанията и уменията си по английски език, развиха творческо и критическо мислене, повишиха мотивацията си за учене на чужд език, както и своята културна компетентност.
Гости на изявата бяха г-жа Станка Койнова и г-жа Сребрина Лилова - заместник-директори, учители и ученици от гимназията.

Константин Байрактаров









 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School