04.07.2020, 06:12 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Изява на клубове „Робокоп“ и „Реклама и цифрова фотография“ Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 26 Юни 2019 21:17

На 25.06.2019 г. се проведе представителна изява на клуб „Робокоп” с ръководител инж. Пламен Енчев и клуб „Реклама и цифрова фотография” с ръководител инж. Ценка Петкова.
За дейността на клуб “Робокоп“ разказа г-н Енчев. Изявата стартира с отборно съревнование по сглобяване на пет електронни схеми за време и функционалност. След оспорвано и емоционално протичане на състезанието отборът на Анна, Диана и Мариела се класира на първо място. Г-жа Сребрина Лилова - зам.-директор в гимназията награди победителите.
За работата на клуб „Реклама и цифрова фотография“ разказа г-жа Петкова. Роберто и Николас представиха презентация за развитието на фотографията. Ръководителят на клуба връчи грамоти на изявените ученици. Бе проведена викторина и на знаещите бяха връчени награди.
Изявата продължи с представяне на сглобения робот „Zumo“ на фирмата Pololu. Радослав обясни елементите, изграждащи робота и техните функции. След това заедно с Владислав демонстрираха програмирането на платката Arduino, монтирана в робота чрез програмния продукт Arduino IDE. Изявата продължи с демонстриране на възможностите на робота „Zumo“ като Line tracker. Изявените ученици получиха грамоти.

Константин Байрактаров>

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

imgp2122_11.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес395
mod_vvisit_counterВчера1496
mod_vvisit_counterТази седмица7914
mod_vvisit_counterТози месец4933
mod_vvisit_counterВсичко1741772
В момента има 202 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School