31.07.2021, 16:10 ч.


Банер
Изява на клубове „Робокоп“ и „Реклама и цифрова фотография“ Печат
Сряда, 26 Юни 2019 21:17

На 25.06.2019 г. се проведе представителна изява на клуб „Робокоп” с ръководител инж. Пламен Енчев и клуб „Реклама и цифрова фотография” с ръководител инж. Ценка Петкова.
За дейността на клуб “Робокоп“ разказа г-н Енчев. Изявата стартира с отборно съревнование по сглобяване на пет електронни схеми за време и функционалност. След оспорвано и емоционално протичане на състезанието отборът на Анна, Диана и Мариела се класира на първо място. Г-жа Сребрина Лилова - зам.-директор в гимназията награди победителите.
За работата на клуб „Реклама и цифрова фотография“ разказа г-жа Петкова. Роберто и Николас представиха презентация за развитието на фотографията. Ръководителят на клуба връчи грамоти на изявените ученици. Бе проведена викторина и на знаещите бяха връчени награди.
Изявата продължи с представяне на сглобения робот „Zumo“ на фирмата Pololu. Радослав обясни елементите, изграждащи робота и техните функции. След това заедно с Владислав демонстрираха програмирането на платката Arduino, монтирана в робота чрез програмния продукт Arduino IDE. Изявата продължи с демонстриране на възможностите на робота „Zumo“ като Line tracker. Изявените ученици получиха грамоти.

Константин Байрактаров















>

 


Иновативно училище




Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2112.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1239
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10420
mod_vvisit_counterТози месец44866
mod_vvisit_counterВсичко2235771
В момента има 308 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School