16.04.2024, 12:44 ч.


Заслужено признание за Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов“ Печат
Сряда, 26 Юни 2019 20:49

За поредна година учители и училища от област Велико Търново бяха отличени за постигнати високи успехи от Регионално управление на образованието. Награждаването на изявените учители, директори и ученици се проведе в РУО на 21.06.2019 година. Грамота за провеждане на индивидуална работа с ученици и спечелени призови места на национални състезания беше връчена на г-жа Лиляна Димитрова – учител по теоретично обучение в гимназията по професионално направление „Хотелиерство ресторантьорство и кетъринг“ за работата ѝ с Василена Димитрова, ученичка от единадесети клас, професия Ресторантьор.
На тази церемония инж. Розалия Личева връчи и грамотите за почетното звание „Неофит Рилски“, което се присъжда от Министерството на образованието и науката. Сред отличените четирима директори бе и инж. Веска Николова, директор на Свищовската професионална гимназия „Алеко Константинов“.
Нека се гордеем с постиженията на училището и учениците ни и да си пожелаем още много бъдещи успехи и заслужени награди за достойния ни труд!

Елена Николаева





 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School