08.07.2020, 04:16 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Заслужено признание за Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов“ Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 26 Юни 2019 20:49

За поредна година учители и училища от област Велико Търново бяха отличени за постигнати високи успехи от Регионално управление на образованието. Награждаването на изявените учители, директори и ученици се проведе в РУО на 21.06.2019 година. Грамота за провеждане на индивидуална работа с ученици и спечелени призови места на национални състезания беше връчена на г-жа Лиляна Димитрова – учител по теоретично обучение в гимназията по професионално направление „Хотелиерство ресторантьорство и кетъринг“ за работата ѝ с Василена Димитрова, ученичка от единадесети клас, професия Ресторантьор.
На тази церемония инж. Розалия Личева връчи и грамотите за почетното звание „Неофит Рилски“, което се присъжда от Министерството на образованието и науката. Сред отличените четирима директори бе и инж. Веска Николова, директор на Свищовската професионална гимназия „Алеко Константинов“.
Нека се гордеем с постиженията на училището и учениците ни и да си пожелаем още много бъдещи успехи и заслужени награди за достойния ни труд!

Елена Николаева

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Ученически практики

Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. За повече информация: тук

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2024.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес249
mod_vvisit_counterВчера1566
mod_vvisit_counterТази седмица2808
mod_vvisit_counterТози месец8909
mod_vvisit_counterВсичко1745748
В момента има 228 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School