31.07.2021, 16:18 ч.


Банер
Педагогически семинар в ПГ по ЛПС Печат
Понеделник, 13 Юни 2011 08:24

На 7.06.2011 г. се проведе семинар за учители на тема „Ролята на класния ръководител”, организиран от Consult development - гр. В.Търново. Домакин бе нашето училище. Освен учители от гимназията, присъсваха представители и от училищата в с. Вардим и с.Овча могила. Г-жа Марияна Георгиева /психолог/ представи  следните теми: „Ролята на класния ръководител”, „Класът като общност”, „Социометрията – метод за диагностика на класа”, „Дисциплината”, „Проблемно поведение – мотиви и начини за справяне” и „Подходи за работа с родители”. Тя акцентува върху теорията на Драйкърс.

 

На финала на семинара всяко училище получи подарък – ръководство за класни ръководители „Да се научим да живеем заедно”. Участниците  придобиха сертификат. На семинара се обсъждаха възможностите и проблемите на младите хора. Водеше  ни желанието да научим как да подготвим учениците за предстоящата им професионална реализация. Надяваме се,   че  съвременните ученици   чрез извечното Кирило -  Методиево „А” и „Б” ще преодоляват трудностите  в живота с увереност в утрешния ден.

 

Веселина Владимирова – учител по български език и литература

 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2026.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1249
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10430
mod_vvisit_counterТози месец44876
mod_vvisit_counterВсичко2235781
В момента има 325 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School