15.07.2020, 04:29 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Панорама на средното образование в община Свищов Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Неделя, 16 Юни 2019 12:10

За поредна година община Свищов организира събитие, на което свищовските средни училища представиха пред родители и ученици възможностите за образование в гимназиален етап. На проведената на 15 юни „Панорама на средното образование в община Свищов“ представителите на петте свищовски училища обявиха броя паралелки и видовете профили, които предлагат за прием 2019/2020.

Домакин на събитието беше зам.-ректорът проф. Марияна Божинова от СА „Д.А.Ценов“, която заедно с основните организатори - зам.-кмета Анелия Димитрова и началник отдел „Образование“ Румяна Кузева, дадоха старт на тазгодишната инициатива.

Събитието цели да представи възможностите за обучение в гимназиален етап в нашата община, така че родители и ученици да направят информиран избор, който да е адекватен на техните очаквания, на техните потребности и изисквания.

След официалното откриване на форума всяко от училищата направи представяне на своя прием за 2019/2020 година, както следва:

Инж. Веска Николова, Директор на Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов“, представи професиите, по които ще се осъществи прием: „Готвач“, „Техник на компютърни системи“, „Техник по транспортна техника“, „Техник на енергийни съоръжения и инсталации“, „Оператор в производството на облекло“ и „Ресторантьор“.

На нашия щанд посетителите имаха възможност да направят директни консултации за приема и да получат брошури и флаери, които да подпомогнат за техния избор.

По материали на Пресцентъра на Община Свищов
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Държавни зрелостни изпити

Уважаеми зрелостници,

Информация за датите за организиране и провеждане на Държавни зрелостни изпити 2019 г. можете да намерите тук.
На всички дванадесетокласници пожелаваме ползотворна подготовка и успех!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2036.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес308
mod_vvisit_counterВчера1735
mod_vvisit_counterТази седмица3661
mod_vvisit_counterТози месец20518
mod_vvisit_counterВсичко1757356
В момента има 227 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School