15.07.2020, 04:59 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Коледно тържество в СПГ „Алеко Константинов” Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 19 Декември 2018 19:48

ЧНГ!На 19.12.2018 г. се проведе Коледно тържество в СПГ „Алеко Константинов”. Коледа не е просто един от християнските празници, това е празник на надеждата, на любовта между хората и символ на добротата. Рождество Христово или Коледа е време, когато се забравя лошото и мъката изчезва от сърцето, за да се даде път на добротата, която дарява щастие на света.

Коледа е възможност да си прекараме добре и затова на коледното тържество в нашата гимназия намериха място забавните игри.

При първата игра, наречена „Открий подаръка”, всеки участник получава кутия, в която има коледен предмет. Първият участник разопакова подаръка и го подава на следващия, и така докато някой от тях разопакова истинския подарък, който остава за него.  

При втората игра, наречена „Коледна таблица”, всеки участник има лист, разделен на графи – коледна храна, коледни символи, коледни песни, коледни филми и коледна декорация. В рамките на минути трябва да се запълнят графите. Ако няма дублиране с думите при другите участници, се дава една точка и печели този, който има най-много точки.

В Коледното тържество взеха участие също клубовете по „Фризьорство” с ръководител Елена Димитрова и „Гримьорство” с ръководител Соня Заранкова. Участниците от двата клуба демонстрираха своите умения. Бъдещите стилисти демонстрираха празнични прически, съчетани с подходящ и атрактивен грим.

Коледното тържество беше изпълнено с позитивни емоции и приключи с радостно настроение у всички присъстващи – ученици, учители и служители на гимназията.

Елза Божанова

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Държавни зрелостни изпити

Уважаеми зрелостници,

Информация за датите за организиране и провеждане на Държавни зрелостни изпити 2019 г. можете да намерите тук.
На всички дванадесетокласници пожелаваме ползотворна подготовка и успех!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2028.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес342
mod_vvisit_counterВчера1735
mod_vvisit_counterТази седмица3695
mod_vvisit_counterТози месец20552
mod_vvisit_counterВсичко1757391
В момента има 237 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School