11.07.2020, 01:28 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

СПГ участва в среща - разговор на тема „Пътят на успеха“ Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 19 Ноември 2018 09:42

Възпитаниците на СПГ “Алеко Константинов“ се срещнаха с талантливия писател, режисьор и сценарист Радослав Гизгинджиев на 15.11.2018 г. в аулата на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“. Събитието бе организирано от клуб „INNER WHELL SVISHTOV“. Дебютният роман „Рай“ на г-н Гизгинджиев бе интересен за гостите. Втората му книга „Страници от Рая. Дневниците“ провокира младите хора за истинските ценности в живота. Стана ясно, че през 2015 г. се появява продължението на романа „РАЙ“ – „Вратите – РАЙ II част“ и „Пеперудите – РАЙ III част“. Присъстващите научиха, че през 2016 г. Радослав Гизгинджиев е режисьор и сценарист на моноспектакъла на Петър Антонов „Едуард“. През 2018 г. излиза книгата му „Повече от любов“.

На финала на срещата г-н Гизгинджиев подари книги на присъстващите учители и написа послания на учениците. От нашата гимназия присъстваха Денислав Кирилов от VIII „б“ клас, Теодор Тодоров и Юлиян Ганев от VIII „в“ клас. Автографи получиха и Ангелина Мариянова, Найден Алексиев, Теодора Маринова и Рени Рушидова от IX „а“ клас. Младите хора бяха удовлетворени от срещата. Те разсъждаваха върху темата за успеха. Стигнаха до извода, че успех не означава само пари, а е индивидуално постижение и трябва да са мотивирани, без значение колко препятствия имат. Те се съгласиха с госта, който акцентира, че за успеха e важно да имаш воля и упоритост.

Веселина Владимирова

Елза Божанова 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2024.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес92
mod_vvisit_counterВчера1645
mod_vvisit_counterТази седмица7416
mod_vvisit_counterТози месец13517
mod_vvisit_counterВсичко1750356
В момента има 239 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School