04.07.2020, 06:20 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Отлично представяне на учениците от 10 б клас в КК Албена Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 01 Август 2017 19:00

На 30.07.2017 приключи производствената практика на учениците от професия Ресторантьор, специалност Производство и обслужване в заведенията за обществено хранене в престижния курортен комплекс „Албена”.

След пристигането си в комплекса, стажантите бяха представени на наставниците им по работните им места, където се запознаха с естеството на работата и техните отговорности. Учениците работиха в едни от най-добрите ресторанти на хотелите „Добротица”, „Оазис”, „Малибу”, „Лагуна гардън” и „Лагуна бийч”. По време на практиката учениците извършваха предварителна подготовка, включваща нарязване на плодове и зеленчуци, приготвяне на заготовки, както и работа в топла кухня, а след приключване на работния ден настъпваше време за забавления на плажа. За отличното си представяне в работата те получиха като награда от комплекса посещение в Аква парк, където се отдадоха на заслужена почивка и искрени забавления на водните пързалки. Наставниците по работните места изразиха прекрасни отзиви и поставиха отлични оценки на стажантите.

И така с малко тъга си тръгнахме от хотел „Добруджа”, където бяхме настанени, но и с нови надежди че пак ще се върнем следващото лято.

Очаквай ни Албена!

инж.Анета Владимирова - ръкововодител
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2081.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес403
mod_vvisit_counterВчера1496
mod_vvisit_counterТази седмица7922
mod_vvisit_counterТози месец4941
mod_vvisit_counterВсичко1741780
В момента има 201 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School