31.07.2021, 16:15 ч.


Банер
Отлично представяне на учениците от 10 б клас в КК Албена Печат
Вторник, 01 Август 2017 19:00

На 30.07.2017 приключи производствената практика на учениците от професия Ресторантьор, специалност Производство и обслужване в заведенията за обществено хранене в престижния курортен комплекс „Албена”.

След пристигането си в комплекса, стажантите бяха представени на наставниците им по работните им места, където се запознаха с естеството на работата и техните отговорности. Учениците работиха в едни от най-добрите ресторанти на хотелите „Добротица”, „Оазис”, „Малибу”, „Лагуна гардън” и „Лагуна бийч”. По време на практиката учениците извършваха предварителна подготовка, включваща нарязване на плодове и зеленчуци, приготвяне на заготовки, както и работа в топла кухня, а след приключване на работния ден настъпваше време за забавления на плажа. За отличното си представяне в работата те получиха като награда от комплекса посещение в Аква парк, където се отдадоха на заслужена почивка и искрени забавления на водните пързалки. Наставниците по работните места изразиха прекрасни отзиви и поставиха отлични оценки на стажантите.

И така с малко тъга си тръгнахме от хотел „Добруджа”, където бяхме настанени, но и с нови надежди че пак ще се върнем следващото лято.

Очаквай ни Албена!

инж.Анета Владимирова - ръкововодител
 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2122.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1243
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10424
mod_vvisit_counterТози месец44870
mod_vvisit_counterВсичко2235775
В момента има 319 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School