19.04.2024, 02:37 ч.


Втора изява на клуб „Реклама и цифрова фотография” Печат
Четвъртък, 03 Май 2018 10:41

    

Проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Твоят час“


На 02.05.2018г. се проведе втората представителна изява на учениците от клуб „Реклама и цифрова фотография“, сформиран по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)“ – фаза 1, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Водещи на събитието бяха Анна Ангелова от 11б клас и Ердухан Александров от 12а клас. Те представиха дейността на клуба и разказаха какво ново са научили в областта на рекламата и цифровата фотография. Участниците от клуба подготвиха за изявата два филма, които Анатоли Борисов от 12 г клас представи на гостите. Първият филм проследи изявите на сформираните по проект „Твоят час” клубове в нашето училище. Вторият филм разказа за дейностите по проект Еразъм+ „Практическо-ориентирано обучение с европейско качество”.

Най-активните участници от клуба бяха поощрени с грамоти и предметни награди.

Учениците от клуб „Реклама и цифрова фотография” през цялата учебна година отразяваха в снимки и видеоклипове събитията в нашата гимназия. Изготвените от тях материали бяха публикувани в сайта на гимназията и така допринесоха за популяризирането на училищния живот сред учениците, родителите и свищовската общественост.

Ценка Петкова

ръководител на клуба




















 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School