09.08.2020, 06:14 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Втора представителна изява на клубове „Цифрова фотография” и "Архитектурно макетиране" Печат
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 24 Юни 2013 16:09
euro

ПРОЕКТ BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора”

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на

Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,

съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

esf

uspeh

На 24.06.2013г. се проведе съвместната представителна изява на клубове „Цифрова фотография” с ръководител г-жа Ценка Петкова и клуб "Архитектурно макетиране" с ръководител г-н Димитър Митев, сформирани по проект BG051PO001-4.2.05-0001 „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” (УСПЕХ).

Гости на изявата бяха г-н Пламен Александров - Заместник-кмет на Община Свищов, г-жа Върбинка Конова - Секретар на Община Свищов, г-жа Еленка Макавеева и г-жа Антоанета Йорданова - представители на Център за обществена подкрепа, г-н Константин Байрактаров - бивш колега, г-жа Веска Николова - Директор на професионалната гимназия, г-жа Станка Койнова - заместник-директор, Минко Николов - главен учител, Денка Василева, Венета Ламбева, Лиляна Димитрова, Искра Гайдарова, Виолета Костова, Диана Доневска - учители и служители в гимназията, както и ученици, родители и съграждани. Всички гости бяха очаровани от представените снимки и макети.
Изявата започна с приветствие на г-н Пламен Александров, а ръководителите разказаха за дейностите на двата клуба.

В презентация на тема "Избрани моменти от дейността на клуб "Цифрова фотография" Надя и Мария разказаха за сътрудничеството между клубове "История на българските институции", "Цифрова фотография" и "Архитектурно макетиране".

С грамоти за активно участие в дейността на клуб "Цифрова фотография" бяха отличени Мартин, Анатоли, Ридван, Емилиян и Цветелин, а от клуб "Архитектурно макетиране" бяха наградени Недрет и Димитър. Почетни грамоти от членовете на клуб "Цифрова фотография" получиха също Надя и Мария за принос в дейността на клуба, както и г-жа Денка Василева и г-н Димитър Митев за безрезервната им помощ.

Представянето на клуб „Цифрова фотография” продължи с откриването на изложба "Забележителности от България през обектива на клуб "Цифрова фотография", отразяваща културно-историческото наследство на столиците на Първата българска държава Плиска, Мадара и Преслав. Духа на възрожденските къщи беше отразено в снимки от Трявна и Боженци. Табла за Плевенската епопея, Кайлъка и Крушуна разказаха за историческите и природни забележителности на България, уловени от ентусиазираните и въодушевени млади фотофрафи.

Изложбата бе аранжирана с три макета на възрожденски къщи и един макет на съвременна жилищна сграда, изработени от клуб "Архитектурно макетиране" по проект "Успех" с ръководител Димитър Митев.

Изявата беше отразена от местните кабелни телевизии Виодеосат и TheZone, от репортера от в-к „Дунавско дело” – г-н Александър Шабов и от ученици от клуба, както и от г-жа Лиляна Димитрова. 

Участниците от клуб "Цифрова фотография" с ентусиазъм продължават да отразяват мероприятията и представителните изяви на другите клубове по същия проект BG051PO001-4.2.05-0001 „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” (УСПЕХ).

Видео: http://www.youtube.com/watch?v=dri2XFRX87I&feature=c4-overview-vl&list=PL228F7FC27C94B33B

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Държавни зрелостни изпити

Уважаеми зрелостници,

Информация за датите за организиране и провеждане на Държавни зрелостни изпити 2019 г. можете да намерите тук.
На всички дванадесетокласници пожелаваме ползотворна подготовка и успех!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2099.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес468
mod_vvisit_counterВчера1850
mod_vvisit_counterТази седмица14020
mod_vvisit_counterТози месец15885
mod_vvisit_counterВсичко1804864
В момента има 316 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School