09.08.2020, 05:46 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Представителна изява на клуб "Карвинг и декорация" Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 13 Юли 2020 14:34

Представителна изява на клуб „Карвинг и декорация” - „Красивата страна на храната”. Това мото събра на 9 юли 2020 година участниците в клуб по интереси „Карвинг и декорация” в учебната работилница по сервиране. Групата е сформирана по Проект BG05M2ОP001-2.011 „Подкрепа за успех“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове. Занятията на клуба бяха интересни, нетрадиционни и забавни. Учениците се запознаха се с изкуството карвинг, използваните инструменти и техники на работа. Направиха своите първи опити да изрязване плодове и зеленчуци. Запознаха се с храната като изкуство. Придобиха умения за различни начини на декорация с хранителни продукти, както и за съвременно презентиране на ястия. Изявата премина без гости и публика. Подредена бе красива изложба от пъстра зеленчукова кошница, бутер рози, чийзкейк в чаша, плато със сезонни плодове, деструктурирана бисквитена торта и декорирани чинии. Отдаваме се на заслужена почивка, а на есен ще продължим да надграждаме своите умения!

Весело лято!

Лиляна Димитрова,
ръководител на клуба

 

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!


Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School