19.04.2024, 10:26 ч.


Практически изпити 2022 г Печат
Събота, 28 Май 2022 10:53

На 26 и 27.05.2022 г. в Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" се проведе Задължителен Държавен изпит за придобиване на професия за учениците от випуск 2017/2022 г. Всички те демонстрираха придобитите от тях практически умения по изучаваната професия.

Младите, талантливи и самоуверени моделиери изработиха тоалетите от изтеглените практически задания. Браво момичета, радваме се, че сте част от нашата гимназия! Вярваме, че ви предстоят много професионални успехи и реализирани модни идеи!

Техниците по автотранспортна техника доказаха, че поддръжката на автомобила не е тайна за тях. Всички показаха отлични познания.

Млади и подготвени нашите кулинари ще завладяват професионални успехи! Браво и на техните учители, които пет години ги водиха в дебрите на кулинарното изкуство и резултатът бе ... шедьоври в кухнята!

Техниците на компютърни системи са гордост за нашата професионална гимназия. С показаното на Държавния изпит за практически умения не се и съмняваме в професионалния успех на нашите възпитаници.

Успех, ние знаем, че вие можете, защото СПГ "Алеко Константинов" е училище, което създава истински професионалисти!





 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School