28.03.2024, 13:51 ч.


Награди от РУО – Велико Търново Печат
Четвъртък, 10 Юни 2021 12:09

И тази година учители и училища от област Велико Търново бяха отличени за постигнати високи успехи от Регионално управление на образованието. Награждаването на изявените учители и директори се проведе на тържествена церемония в РУО – Велико Търново на 08.06.2021 година. С Грамота за доказан професионализъм, мотивация и използване на подходящи педагогически методи и интерактивни технологии в реализиране на обучението от разстояние във връзка с обявеното извънредно положение в Република България, както и за изграждане на ефективни взаимоотношения и партньорства, за създаване на стимулираща среда за обучение на всички ученици през учебната 2020/2021 година бяха удостоени петима педагози от гимназията. Това са: инж. Веска Николова – директор, Станка Койнова – заместник-директор учебна дейност, инж. Минко Николов – главен учител теоретично обучение, Константин Байрактаров – старши учител общообразователен учебен предмет в гимназиален етап и Лиляна Димитрова – учител по професионална подготовка.

На тържествената церемония бяха връчени и националните награди “Неофит Рилски” на просветното министерство, носителите на които са предложени от Синдиката на българските учители. Лиляна Димитрова бе единствената от Община Свищов отличена с почетното отличие на Министерство на образованието и науката.

Нека се гордеем с постиженията на нашите педагози и да си пожелаем още много бъдещи успехи и заслужени награди за достойния ни труд!

инж. Ценка Петкова





 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School