03.07.2020, 00:38 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Първа родителска среща по проект "Испанският опит в кулинарното изкуство" Печат
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 17 Октомври 2016 12:45На 15 октомври 2016 г. в Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов се проведе родителска среща, с която се постави началото на изпълнение на дейностите по проект 2016-1-BG01-KA102-023470 "Испанският опит в кулинарното изкуство" по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”. Участници в проекта през тази учебна година ще бъдат учениците от XI"б" клас професия "Готвач", специалност "Производство на кулинарни изделия и напитки".

На срещата присъстваха ръководителят на проекта – инж. Веска Николова – Директор на гимназията и координаторът на проекта - инж. Минко Николов – главен учител в гимназията, родители и ученици. Г-жа Николова запозна присъстващите с целите и предстоящите дейности по проекта, условията и реда за включване в мобилността и критериите, по които ще се направи подбора на участниците. Първоначално ще бъдат класирани 13 ученика, които ще проведат четири етапа на предварително обучение: езикова подготовка - испански език, културна, професионална и психолого-педагогическа подготовка. След приключването на предварителните подготовки ще бъде направено крайното класиране, при което ще бъдат одобрени 9 ученика, които ще заминат на триседмична производствена практика във Валенсия, Испания.

На всички присъстващи беше представен и ръководителя на групата - г-жа Лиляна Димитрова – учител теоретично обучение в гимназията.

инж. Минко Николов

координатор на проекта

 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Прием 2019 - 2020

Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов"

Свищов

ОБЯВЯВА

прием за учебна

2019 - 2020 година

За повече информация тук


СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2137.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес42
mod_vvisit_counterВчера1481
mod_vvisit_counterТази седмица6065
mod_vvisit_counterТози месец3084
mod_vvisit_counterВсичко1739923
В момента има 219 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School