20.06.2021, 07:51 ч.


Банер
Връчване на сертификати по английски език Печат
Петък, 08 Януари 2016 20:05На 07.01.2016 година в Центъра за професионално обучение при СА „Д. А. Ценов” официално се връчиха сертификатите на учениците, провели обучението си по английски език. Групата бе съставена от десет ползватели, като седем от тези ученици ще проведат производствената си практика във Великобритания през месец април. В продължение на 30 учебни часа, госпожа Мария Борисова обучаваше участниците по проекта на специализиран английски език, необходим за провеждане на мобилността. Чуждоезиковото обучение се извършва по проект 2015-1-ВG-КА102-014102 „Европейски опит за качествено професионално образование и обучение”, програма ЕРАЗЪМ+.

Директорът на Професионална гимназия по лека промишленост и строителство инж. Веска Николова представи презентация за дейностите по проекта.

Проф. д-р Пенка Шишманова - Директор на Центъра за професионално обучение при СА „Д. А. Ценов” - гр. Свищов тържествено връчи сертификатите на участниците и им пожела успешна професионална реализация.

Г-жа Веска Николова приветства участниците в езиковото обучение, като им пожела успешно завършване на предстоящите етапи от предварителната подготовка по проекта и класиране за участие в мобилността.

На събитието присъстваха работодатели - партньори на гимназията за провеждане на учебна и производствена практика - Илиян Илиев - Управител на фирма "ПАРКЕТИ ИЛИЕВ" ЕООД, Стефан Калчев - Управител на фирма „КАЛЧЕВ СМ” ООД и Йордан Павлов - Управител на фирма "ИНСТАЛ СИСТЕМ" ЕООД, учители и ученици.

Зорница Минчева


 

Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2099.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес399
mod_vvisit_counterВчера1353
mod_vvisit_counterТази седмица10576
mod_vvisit_counterТози месец24606
mod_vvisit_counterВсичко2177064
В момента има 321 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School