15.07.2020, 11:42 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Първа родителска среща по проект Еразъм+ Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 27 Октомври 2015 21:00

             

На 27.10.2015г. се проведе първата родителска среща по проект 2015-1-BG01-KA102-014102 „ЕВРОПЕЙСКИ ОПИТ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ" по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение".

Директорът на гимназията г-жа Веска Николова запозна присъстващите с условията за кандидатстване по проекта и критериите по които ще се направи подбора на учениците.

Първата целева група, която трябва да бъде сформирана, ще бъде от 9 ученици от XI"б" клас, професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг” - професия "Ресторантьор", специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения”. Одобрените ще преминат три етапа на предварително обучение - езикова, психолого-педагогическа, професионална и културна подготовка. След провеждането им учениците ще преминат второ окончателно класиране.

При пътуването и престоя си в Римини, Италия учениците ще бъдат придружавани от техния преподавател по професионална подготовка - г-жа Анета Владимирова. За партньор по проекта от италианска страна е избрана фирмата Sistema Turismo, която ще осигури оптимални условия за провеждане на производствената практика.

Втората целева група, която трябва да бъде сформирана, ще бъде от 9 ученици от XI"а" и XII"а" клас, професионално направление "Електротехника и енергетика", професия “Електромонтьор”, Специалност “Електрически инсталации” - XII"а" клас и професия “Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации”, специалност “Топлотехника” - XI"а" класОдобрените ще преминат три етапа на предварително обучение - езикова, психолого-педагогическа, професионална и културна подготовка. След провеждането им учениците ще преминат второ окончателно класиране. 

При пътуването и престоя си в Портсмут, Великобритания учениците ще бъдат придружавани от техния преподавател по професионална подготовка - г-жа Зорница Минчева.

За партньор по проекта от английска страна е избрана фирмата Training Vision, която ще осигури оптимални условия за провеждане на производствената практика.

Анета Владимирова
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2090.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес798
mod_vvisit_counterВчера1735
mod_vvisit_counterТази седмица4151
mod_vvisit_counterТози месец21008
mod_vvisit_counterВсичко1757847
В момента има 253 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School