11.07.2020, 08:48 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Втора родителска среща по Проект Еразъм+ Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 24 Юни 2015 10:45На 23.06.2015г. в ПГ по лека промишленост и строителство се проведе втората родителска среща по Проект 2014-1-BG01-KA102-000842 „СРЕДИЗЕМНОМОРСКА КУХНЯ – ИСПАНСКИЯТ ОПИТ В РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО“ по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”. Участници в проекта през тази учебна година ще бъдат учениците от XI"б" клас професия "Ресторантьор", специалност "Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения".

На срещата присъстваха родители и ученици, директорът на гимназията инж. Веска Николова – ръководител на проекта, инж. Минко Николов – координатор на проекта и г-жа Станка Койнова - счетоводител по проекта. Г-жа Николова разясни условията при престоя на вече класираните участници в мобилността, а г-н Николов поясни начина на пътуване до гр.Валенсия и обратно. Г-жа Николова подчерта, че разчита участниците в мобилността да представят достойно не само училището, но и общината. Родителите и учениците задаваха въпроси относно пътуването до гр.Букурещ - Румъния, гр.Франкфурт на Майн - Германия и гр. Валенсия - Испания. На всички присъстващи беше разяснено какво ще се изисква от учениците на работните места в ресторантите и какви организирани посещения ще има за запознаване с испанската култура и традиции.

Ръководител на учениците ще бъде г-жа Ивелина Енчева - учител практическо обучение.

инж. Ценка Петкова
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2008.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес569
mod_vvisit_counterВчера1645
mod_vvisit_counterТази седмица7893
mod_vvisit_counterТози месец13994
mod_vvisit_counterВсичко1750833
В момента има 237 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School