16.04.2024, 13:37 ч.


Окончателно класиране за моделиерите по проект „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по програма „Еразъм+” (2 гр.) Печат
Събота, 15 Февруари 2020 00:00


Окончателно класиранe при подбора на ползватели - ученици, обучаващи се в професионално направление „Производствени технологии - текстил, облекло, обувки и кожи“, професия „Моделиер-технолог на облекло” - Xа и професия „Оператор в производството на облекло” - XIа (2 гр) по проект 2019-1-BG01-KA116-062136 „Европейски стандарти за качество на професионалното образование” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1 "Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение" - 2-ра група.

След приключване на предварителните подготовки (езикова, професионална и културна) Комисията за подбор на участници в мобилността (КПУМ) изготви класиране като излъчи 7 участници и 3 резерви за мобилността, която ще се проведе в гр. Римини, Италия, където учениците ще проведат триседмична производствена практика в текстилни предприятия и модни компании през месец март. В рамките на проекта подготовката на учениците приключи с посещение на текстилното предприятие "Петров Текстил" ООД в гр. Велико Търново, където те имаха възможност да се запознаят с високотехнологичното производство на дамска конфекция.


Класирането с резултатите от проведените предварителни подготовки може да видите ТУК.

Честито на класираните!

КПУМ


 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School