15.07.2020, 03:50 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Педагогико-психологическа подготовка с мебелистите (3 гр.) Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Четвъртък, 27 Юни 2019 21:55


На 20-ти и 24-ти юни в рамките на 10 учебни часа се проведе педагогико-психологическа подготовка с учениците от XI "а" клас - професионално направление „Производствени технологии – дървесина, хартия, пластмаса и стъкло“, професия "Оператор в дървообработването" (3 гр.), участващи в проект „Обучение чрез работа за успешна професионална реализация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, сектор: „Професионално образование и обучение“.

Акцентите на подготовката са запознаване на учениците с манталитета и обноските на германците, работа в екип, умения за адаптация в непозната среда и толерантност към различните култури и езици. Подготовката проведе Галя Недялкова – психологически съветник в СПГ „Ал. Константинов” – Свищов.

На учениците им предстои триседмична производствена практика през месец юли 2019 г. в гр. Берлин, Германия с ръководител г-н Николай Любенов.

Константин Байрактаров
Председател на КПУМ 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Ученически практики

Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. За повече информация: тук

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2088.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес256
mod_vvisit_counterВчера1735
mod_vvisit_counterТази седмица3609
mod_vvisit_counterТози месец20466
mod_vvisit_counterВсичко1757305
В момента има 202 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School