28.03.2024, 20:41 ч.


Втора родителска среща по проект Еразъм - 1 група Печат
Петък, 22 Юни 2018 10:38


На 21.06.2018г. се проведе втора родителска среща с родителите и учениците от професия „Ресторантьор”, по повод предстоящото заминаване на групата, която ще проведе производствения си стаж в Малага, Испания по проект 2017-1-BG01-KA102-036034 „Практическо - ориентирано обучение с европейско качество”, Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор „Професионално образование и обучение”, Професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг” – 1 група.

Г-жа Веска Николова - Директор на гимназията и ръководител на проекта информира присъстващите за условията на мобилността – пътуване, настаняване, работни места и културни визити. Тя изрази увереност за това, че учениците ще се представят достойно по време на мобилността, както и за това, че те ще усъвършенстват и надградят придобитите професионални и езикови знания и умения.

На срещата присъстваха и координатора на проекта – г-н Минко Николов и ръководителя г-жа Анета Владимирова, която ще придружава групата по време на мобилността.

Анета Владимирова








 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School