11.07.2020, 08:43 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Малага – древен и съвременен град Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 10 Април 2018 14:38


Малага – една от световните туристически дестинации за първи път ще приеме наши ученици, които ще проведат там производствената си практика през месец юли. Преди да заминат обаче участниците в проект 2017-1-BG01-KA102-036034 „ПРАКТИЧЕСКО ОРИЕНТИРАНО ОБУЧЕНИЕ С ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО“ одобрен за финансиране по програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор „Професионално образование и обучение“ за професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг“ трябва да преминат през няколко обучения, едно от които е културна подготовка. Целта й бе учениците да се запознаят с особеностите на географското положение, историята и забележителностите на Испания и гр. Малага.

Занятията преминаха под формата на лекции, илюстрирани с презентации и разговори за очакванията от престоя им.

Културната подготовка приключи с тест, проверяващ знанията за тази древна страна.

Всички кандидати са мотивирани, но от 13 участници само 10 ще се класират и това ще са тези, показали най-добри резултати по време на обученията.

Вярвам, че с подкрепата на ръководителя им инж. Анета Владимирова те ще се справят с предизвикателствата, които ги очакват и ще представят достойно Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов”.

Елза Божанова
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Ученически практики

Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. За повече информация: тук

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2035.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес558
mod_vvisit_counterВчера1645
mod_vvisit_counterТази седмица7882
mod_vvisit_counterТози месец13983
mod_vvisit_counterВсичко1750822
В момента има 220 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School