15.07.2020, 11:35 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Берлин посрещна нашите автомонтьори Печат
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 10 Април 2018 14:38


На 8 април 2018 година група от 10 ученици, ползватели по Проект 2017-1-BG01-KA102-036034 „Практическо - ориентирано обучение с европейско качество”, Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор „Професионално образование и обучение”, Професионално направление „Моторни превозни средства, кораби и въздухоплавателни средства” - 2 група, отпътува за Берлин, Германия.

В този град, симвил на автомобилостроенето, още на следващия ден нашите ученици започнаха своята триседмична производствена практика.

Марта Лауб, гл. мениджър на партнираща фирма Berlink запозна учениците с условията на труд и предимствата на практиката в реална работна среда за придобиване на европейски опит.

В офиса на фирмата-партньор участниците по проекта се запознаха с ученици от Полша, които също са ползватели по проект Еразъм.

Учениците от двете държави ще си партнират по време на своята производствена практика. Стажантите бяха разпределени да работят в 4 автосервиза и бяха представени на работните им места. Техните наставници им дадоха напътствия за работно време, работно облекло и задължения.

След това посетихме емблематичните забележителности на Берлин, като Бранденбурската врата, Еврейският гробищен парк и Берлинската стена.

Тони Вързалов 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Еразъм+

Уважаеми ученици, родители, учители и всички посетители на нашия сайт,

В сайта
http://pglps-mobilecook.info
ще публикуваме всички събития и новини за изпълнението на проект 2018-1-BG01-KA102-047382 „Обучение чрез работа за успешна професионална раелизация” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”.

За да бъдем по-близо до Вас, създадохме и facebook страница на проекта:

 https://www.facebook.com/mobilecook2018
Тук можете да коментирате, давате предложения или просто да ни харесате :-) Ще се радваме да споделите нашите преживявания!

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2122.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес793
mod_vvisit_counterВчера1735
mod_vvisit_counterТази седмица4146
mod_vvisit_counterТози месец21003
mod_vvisit_counterВсичко1757842
В момента има 253 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School