28.03.2024, 12:43 ч.


Втора родителска среща по Еразъм+ за 2 група Печат
Вторник, 03 Април 2018 11:38


На 02.04.2018г. в СПГ „Алеко Константинов” се проведе втората родителска среща по Проект 2017-1-BG01-KA102-036034 „Практическо - ориентирано обучение с европейско качество”, Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани”, Сектор „Професионално образование и обучение”, Професионално направление „Моторни превозни средства, кораби и въздухоплавателни средства” - 2 група.

Целта на срещата беше да бъдат запознати родителите на учениците, които ще проведат своята производствена практика в Берлин през месец април с мобилността – пътуване, престой, работни места и културни визити.

Координаторът на проекта г-н Минко Николов отговори на поставените въпроси и информира родителите за вълнуващите ги подробности. Директорът на гимназията инж. Веска Николова – ръководител на проекта, поздрави класиралите се ученици и техните родители и заяви, че е уверена в отличното представяне на участниците. Тя им пожела да усъвършенстват своите професионални знания и умения на европейско ниво.

Придружаващ учител и ръководител на групата ще бъде г-н Тони Вързалов – учител, практическо обучение. Той информира за спецификата на работните места, условията на труд и професионалните компетентности, които се очаква да придобият участниците след приключване на мобилността.

инж. Ценка Петкова








 

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School