31.07.2021, 15:11 ч.


Банер
Семинар по проект "Електронното обучение - нов подход за преподаване и учене" Печат
Сряда, 29 Ноември 2017 21:32

                                                                                       

На 27 ноември 2017 в Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов” се състоя семинар за популяризиране и отчитане на дейностите по проект 2016-1-BG01-KA101-023476 „Електронното обучение - нов подход за преподаване и учене” по програма „Еразъм+”, ключова дейност 1 „Образователна мобилност за граждани”, Сектор „Училищно образование”. Мобилността се проведе в края на месец септември във Валенсия, Испания.

Гости на семинара бяха доц. д-р Христо Сирашки – Директор на ЦПО към СА „Д. А. Ценов”, г-жа Татяна Друмева – секретар ЦПО, колеги от ПДТГ „Д. Хадживасилев” и колеги от СПГ „А. Константинов”. Екип от кабелна телевизия Видеосат отрази събитието.

Поздравителен адрес връчи доцент д-р Христо Сирашки. Той приветства гимназията за успешната реализация на проекта и подчерта ползите от съвместното сътрудничеството между двете институции.

Участниците в мобилността презентираха целите, дейностите и резултатите по проекта.

Обучени и подготвени те демонстрираха ИКТ – инструментите в класната стая и предимствата от използването на социалните мрежи в съвременното обучение. 
Предвидените по проекта дейности включваха и редица културни и професионални визити, за които преподавателите споделиха своите впечатления и разказаха на присъстващите за посещението им в испанска професионална гимназия, използваща електронните инструменти във възпитателно-образователния процес.

Събитието завърши с връчване на сертификати на всички участници в мобилността.

 Ценка Петкова


 


Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2084.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес1155
mod_vvisit_counterВчера1635
mod_vvisit_counterТази седмица10336
mod_vvisit_counterТози месец44782
mod_vvisit_counterВсичко2235687
В момента има 470 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School