20.06.2021, 08:51 ч.


Банер
Връчване на сертификати на учители по Еразъм+ Печат
Неделя, 25 Юни 2017 10:23

                                                                         

На 23.06.2017г. бяха връчени сертификатите по испански език А1 и за актуализирани и разширени дигитални компетентности на десет учители от ПГ по лека промишленост и строителство, които през месец септември 2017 година ще проведат едноседмично обучение в гр. Валенсия, Испания по проект 2016-1-BG01-KA101-023476 „Електронното обучение – нов подход за преподаване и учене” по Програма „Еразъм+”, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани", Сектор "Професионално образование и обучение". Обученията бяха проведени от ЦПО към СА "Д.А.Ценов".

Събитието се проведе в Центъра по професионално обучение към Стопанска академия „Д. А. Ценов”. В началото г-жа Татяна Друмева – секретар на ЦПО, поздрави участниците с успешното приключване на двете обучения и даде думата на г-жа Веска Николова, директор на училището и ръководител на проекта да представи проектните дейности. Доц. д-р Христо Сирашки – Директор на Центъра тържествено връчи сертификатите на успешно завършилите езиковата подготовка по испански език и компютърни компетентности преподаватели от ПГ по лека промишленост и строителство.

Гости на връчването на сертификатите бяха преподавателите, провеждали обученията – г-н Луис Контрерас, преподавател по испански език и директор на Испанския културен център в гр. В. Търново към ВТУ “Св.Св.Кирил и Методий” – В.Търново и г-жа Мария Ташкова, гл. асистент доктор към СА „Д. А. Ценов“ – Свищов, учители и служители от гимназията. Освен от Директора на ЦПО и Директора на гимназията учителите бяха поздравени за постигнатите резултати и от своите лектори, които им пожелаха много дръзновение и постигане на професионални успехи.

Събитието беше отразено от кабелна телевизия „Видеосат”.

Елена Николаева
 

Иновативно училище
Банер
Банер
Банер

СПГ във Facebook

Анкета

Коя от предложените за учебната 2019-2020 в СПГ "Алеко Константинов" професии бихте избрали?
 

Изображение

IMGP2084.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес465
mod_vvisit_counterВчера1353
mod_vvisit_counterТази седмица10642
mod_vvisit_counterТози месец24672
mod_vvisit_counterВсичко2177130
В момента има 523 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School