04.07.2020, 04:26 ч.

Bulgarian English French German Greek Italian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish

Връчване на сертификати по немски език ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Ценка Петкова   
Петък, 24 Януари 2014 14:04

За втора поредна година Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – гр. Свищов печели проект по Програма „Учене през целия живот”, Секторна програма „Леонардо да Винчи”, Дейност „Мобилност”. В целевата група тази година са включени ученици от 11 клас, професия ресторантьор, които ще проведат 3-седмична практика в столицата на една от най-развитите в Европа страни – Германиягр. Берлин.

На 22 януари 2014 г. в Центъра по професионално обучение към Стопанска академия „Д. А. Ценов”  проф.д-р Любен Кирев – зам.-ректор на СА „Д. А. Ценов” тържествено  връчи сертификатите на  успешно завършилите езикова подготовка по немски език ученици от Професионална гимназия по лека промишленост и строителство.

Гости на събитието бяха г-н Пламен Александров – зам.-кмет на Община Свищов, доц. д-р Пенка Шишманова – директор на ЦПО, Виктор Монев – старши преподавател по немски език,  г-жа Татяна Друмева – секретар на ЦПО, г-н Илиян Илиев – „Паркетни услуги – Илиев” и представители на VIP-кафе.  Да уважат постиженията на учениците присъстваха учители, служители и ученици.

Дейностите по проекта бяха представени от инж. Веска Николова – директор на Професионална гимназия по лека промишленост и строителство.

Заместник-кметът г-н Пламен Александров и доц. д-р Пенка Шишманова поздравиха учениците с успешното завършване на езиковата подготовка. Мероприятието продължи с кетъринг, подготвен от дванадесетокласници, професия „Готвач”.

И този път учениците от гимназията доказаха, че за младите и способни хора няма непостижими неща.

Събитието беше отразено от кабелна телевизия Видеосат и от представители на клуб „Цифрова фотография” по проект „Успех”.


Искра Гайдарова

Последно променен на Петък, 24 Януари 2014 16:03
 
Банер
Банер
Банер

Важни новини

Ученически практики

Професионална гимназия по лека промишленост и строителство – Свищов участва в изпълнението на ПРОЕКТ BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. За повече информация: тук

СПГ във Facebook

Изображение

IMGP2084.jpg

Брояч посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес272
mod_vvisit_counterВчера1496
mod_vvisit_counterТази седмица7791
mod_vvisit_counterТози месец4810
mod_vvisit_counterВсичко1741649
В момента има 192 посетителя в сайта

Свищовска професионална гимназия "Ал. Константинов" * Aleko Konstantinov Svishtov Vocational School