График на дейностите по проект "Подкрепа за успех", юни Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 25 Юни 2019 10:32

ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРОЕКТ BG05M20P001-2011-0001 „ПОДКРЕПА ЗА УСПЕХ“, МЕСЕЦ ЮНИ,  ПО ГРУПИ

ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ